Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Τα αρνητικά συναισθήματα και οι επιπτώσεις στην Αύρα μας!!!



Η Αύρα του ανθρώπου η οποία ονομάζεται και ηλεκτρομαγνητικό πεδίο είναι ένας μεγάλος φορτιστής που επαναφορτίζεται , από εμάς και τα ηλεκρομαγνητικά δίκτυα της γης. Αλληλεπιδρά με τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία των ανθρώπων γύρω μας .


Τα αρνητικά συναισθήματα, και σκέψεις μεταφέρουν ένα τοξικό φορτισμένο πεδίο γύρω μας, που αποτυπώνεται στην αύρα μας. Όταν η τοξικότητα αυτή είναι λίγης διαρκείας , συνήθως αποφορτίζεται σε κάποιο χρονικό διάστημα.


Εάν αυτή η φόρτιση επαναλαμβάνεται, τότε γύρω μας παγιώνεται μια πραγματικότητα, η οποία έλκει, όχι μόνον άτυχη γεγονότα, αλλά ανοίγει πόρτες, σε αιθερικά και αστρικά πεδία, πολύ χαμηλής συχνότητας .


Εκεί κατοικούν όντα σκοτεινά , που τρέφονται από τα πλασματικά εκτρώματα, που λιμνάζουν από ανάλογες τοξικές σκεπτομορφές ανθρώπων. Σε αυτά τα πεδία, τα τοξικά αυτά δηλητήρια τρυπούν την αύρα, δημιουργώντας οπές, οι οποίες απορροφούν τις τοξικότητες και τις σκεπτομορφές που πλανώνται στο περιβάλλον.


Όταν λοιπόν παραμένουμε πολύ σε αυτά τα τοξικά πεδία, δημιουργείται γύρω μας μια πραγματικότητα αντίστοιχη με μια προσωπική κόλαση .


Επίσης όταν υπάρχουν στην ζωή μας, άλυτα καρμικά χρέη, συμπεριφορών από προηγούμενες ζωές, το ίδιο το ψυχικό μας πεδίο έλκει ανάλογους ανθρώπους για να λύσουμε τις διαφορές μας. Αυτές ονομάζονται καρμικές σχέσεις .


Ο άνθρωπος που επιζητά την βοήθεια, από πνευματικούς οδηγούς, Αρχαγγέλους θεραπευτές και σε ότι αντιπροσωπεύει την πίστη του, άμεσα εκείνοι σπεύδουν βοηθώντας κάθε εγκλωβισμένο να απαγκιστρωθεί, από την προσωπική του κόλαση, και να ανεβεί σε πιο φωτεινά πεδία, για να αρχίσει τις εσωτερικές του αλλαγές, συνειδητοποιώντας τα δικά του λάθη.


Αυτή η αλλαγή μετατρέπει το ηλεκτρομαγνητικό μας πεδίο, όπου ανοίγεται σε περισσότερους φωτεινούς βοηθούς . Ο Ανώτερος Εαυτός μας, το άλλο μας πνευματικό κομμάτι, είναι το βασικό σκαλοπάτι για να καθοδηγηθούμε σε πιο φωτεινά πεδία.


Αυτά τα νέα πεδία έλκουν ψυχικούς συντρόφους στην ζωή μας, ανθρώπους κλειδιά που μας δίνουν λύσεις, και το πιο βασικό είναι ότι το πεδίο αυτό, που εκφράζεται η ψυχή μας, βελτιώνει τις σχέσεις μας, λύνει τις καρμικές μας εξαρτήσεις, διότι απλούστατα κτίζεται γύρω μας ένας θετικός φορτιστής, που έλκει τους ανάλογους συμβατούς ανθρώπους καθώς και τα θετικά γεγονότα.


Μην κρατάτε κακίες και θυμούς μέσα σας.


Ζούμε την περίοδο της μεγάλης κάθαρσης , όπου οι ψυχικές ομάδες ανθρώπων σε όλον τον κόσμο αλλάζουν πεδία ανεβάζοντας την συνειδητότητά τους σε αυτό που ονομάζεται πεμπτοδιαστατικός χώρος. Από κει όλα φαίνονται πολύ πιο ξεκάθαρα, καθώς εκεί δεν μπορεί να εστιαστεί καμία ψευδαίσθηση η ψέμα.

Γι αυτό ζούμε στις μέρες μας , την πτώση μασκών.

Μείνετε δυνατοί, και χρησιμοποιείστε τρόπους που σας εκφράζουν, ώστε μαζί με το σώμα σας να καθαρίζεται και την Αύρα σας , το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο σας!!!

πηγη



ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου