Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Καταργούνται οι Εθνικές Εορτές μετά την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου


Θα διώκεται η εκφώνηση ρατσιστικών φράσεων μετά την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου Ρουπακιώτη, όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο υπουργός Δικαιοσύνης. Ο κ. Ρουπακιώτης αναφέρθηκε σε βασικά σημεία του νομοσχεδίου, τα.....
οποία περιστρέφονται γύρω από τη δίωξη ρατσιστικών  επιθέσεων, ακόμα και φραστικών. Η προσβολή ατόμων στην βάση της καταγωγής και της εθνικής προέλευσης θα διώκεται ποινικά.

Με αυτό το νομοσχέδιο ο κ. Ρουπακιώτης στοχεύει, όπως είπε στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, να θωρακίσει τη χώρα από φαινόμενα ρατσισμού. Επίσης στόχο του νομοσχεδίου αποτελεί η διάκριση της αντιμετώπισης του μεταναστευτικού προβλήματος και παράλληλα των ρατσιστικών φαινομένων.

Το επόμενο βήμα θα είναι να καταργηθούν οι δύο εθνικές εορτές της 25ης Μαρτίου και της 28ης Οκτωβρίου, οι οποίες εξυμνούν τον ρατσισμο καθώς επαινούν τους Έλληνες και καταφέρονται εναντίων πολιτισμένων λαών όπως οι Τούρκοι και οι Αλβανοί καθώς και συμμάχων όπως η Γερμανία και η Ιταλία. Φράσεις όπως αιμοσταγείς Τούρκοι, Αλβανοί κατσαπλίαδες, Ιταλοί μακορονάδες ή Γερμαναράδες θα τιμωρούνται με ισόβεια κάθειρξη και στέρηση της ιθαγένειας. Επίσης από τα σχολικά βιβλία θα αφαιρεθούν αρχαιόέλληνες ρατσιστές όπως ο Μιλτιάδης, Λεωνίδας, Θεμιστοκλής, Αλέξανδρος και λοιποί που στράφηκαν ενάντια στους  Πέρσες και Αφγανούς αδελφούς μας.

Δεν θα περάσει ο ρατσισμός των Ελλήνων και από τούδε και στο εξής οι λέξεις ελλάς και έλληνες θα αναγράφονται με μικρά και όχι κεφαλαία γράμματα καθώς το κεφαλαίο αρχικό γράμμα υποδηλώνει ρατσισμό.

ΠΗΓΗ


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Show comments
Hide comments

9 σχόλια :

  1. ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ, ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ, ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ, ΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΣΤΡΑΜΠΟΥΛΑΣ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΟΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΟΙΡΙΑ ΑΛΛΩΝ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ. ΔΗΛ.ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΩΣ...ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα ακόμα αριστερό σκουπίδι. Στην Ελλάδα κυβερνάνε δεξιές πολιτικές (με την έννοια του αυταρχισμού) που είτε λέγονται ΕΡΕ είτε ΝΔ είτε ΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα η προπαγάνδα αποκοίμισης του πολίτη έχει ανατεθεί σε αριστερά σκουπίδια. Ψάξτε το πολιτικό προφίλ ΟΛΩΝ των μεγαλοδημοσιογράφων και θα δείτε ότι ανήκουν ακόμα και σε αριστερές μειονότητες τύπου... ΕΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτον τον κύριο γιατί τον έχουμε απάνω και δεν τον πετάμε με τις κλωτσιές αφού είναι ρατσιστής κατά των ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕλήνων!!!!!!!!!!
    ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εβραίοι όλοι τους τι περιμένετε; τέτοιες εντολές πήραν από το ΚΙΣ αυτά και κάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ!!!!.. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΡΕΠΟΥΣΗΔΩΝ!!!... ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ....ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΑΛΑΤΙ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ!!!!... ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ... ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στον αγυριστο. Εφιαλτες..... Προδοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟςΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΟΛΛΑ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ???? ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ κ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ??? ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ? ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΤΑΙ Β Ο Υ Λ Ε Υ Τ Η Σ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά αυτόν τον μ@λ΄@κ@ γιατί δεν τον μαζεύει ο Αρχηγός του. Καλύτερα να τον ψεκάσουμε με χυσαμόλη μπας και συνερθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ..ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ..ΠΟΥΣΤΗ, ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ..ΠΟΥΤΑΝΑ, ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ..ΚΛΕΦΤΗ, ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ..ΠΡΟΔΟΤΗ, ρουπακιωτη και καθε ρουπακιωτη ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ..ΕΙΣΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΗΡΥΧΘΕΙΣ ..ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΑΙΑ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή