Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.


Γράφει ο Zervas Georgios Marios  /  Αφύπνιση Συνείδησης
Σε αυτήν την ψευδό-δημιουργία, σε αυτό το Μάτριξ εικονικής πραγματικότητας, είναι πολύ δύσκολο έως και αδύνατο για το φως και τους αγγελιοφόρος του να μεταδώσουν μηνύματα και διδασκαλίες στους αιχμάλωτους-δούλους χωρίς οι διδασκαλίες τους να διαστρεβλωθούν από το σκοτάδι. Ο δημιουργός και αρχιτέκτονας (ο θεός των μασόνων και λοιπών κρυπτοσατανιστικών οργανώσεων)
αυτού του χαώδη λαβύρινθου, φροντίζει κάθε φορά που καταφτάνει στον πλανήτη ένας αγγελιοφόρος-εργάτης του πραγματικού φωτός ( και όχι του ψευδοφωτός, εκείνο που ισχυρίζεται πως φέρνει ο εωσφόρος) να αλλοιώνει το μήνυμα ώστε να κρατά τους κατοίκους του βασιλείου του σε άγνοια.










Μια θεμελιώδη έννοια που πρέπει να κατανοηθεί ώστε να αρχίσουμε να μπαίνουμε σε διαδικασία αφύπνισης και επανασύνδεσης με τον πραγματικό θεό-Άπειρο-Ένα (ο όποιος ΔΕΝ ευθύνεται για την δημιουργία αυτής της εικονικής πραγματικότητας και ούτε για τις ατέλειες της (τροφική αλυσίδα) και τον πόνο (ψυχικό, σωματικό) που επιφέρει στους κατοίκους της ) είναι η αρχή της δυαδικότητας των δυνάμεων. Υπάρχουν δυο δυνάμεις, δυο αντίπαλα στρατόπεδα . Το αληθινό φως, το καλό και στην αντίπερα όχθη, το κακό ή το σκοτάδι ( για να είμαστε πιο ακριβείς ψευδοφώς, αφού υποδύεται εμφανισιακά έναν πανάγαθο-ευσπλαχνικό θεό για να ξεγελά του πιστούς τους). Τα φαινόμενα όμως ΠΑΝΤΑ απατούν. 




Υπάρχει η διαδεδομένη πεποίθηση ότι αυτές οι δυο δυνάμεις ισορροπούν μεταξύ τους και αλληλοσυμπληρώνονται. Επίσης ότι χρειάζονται η μια την άλλη για να συνυπάρξουν. Αυτή η διδασκαλία είναι απόλυτα λανθασμένη και παραπλανητική. Το αληθινό φως δεν χρειάζεται το σκοτάδι, το αληθινό φως είναι αυτάρκες και μπορεί να υπάρχει μονό του, αντιθέτως το σκοτάδι είναι εκείνο που έχει ανάγκη το φως γιατί το βαμπιρίζει-τρέφεται από αυτό ώστε να εξασφαλίσει την επιβίωση του. Το σκοτάδι είναι η αρχετυπική παρασιτική δύναμη πού εκδηλώνεται σε όλα τα επίπεδα του Μάτριξ. Από τον κυτταρικό μικρόκοσμο, δηλαδή την σχέση που αναπτύσσουν τα παράσιτα με τους ξενιστές τους, μέχρι την βαμπιρική σχέση ερπετοειδών- ανθρώπων, με την ανθρωπότητα να αποτελεί ξενιστή και πηγή τροφής για τους ερπετοειδής (as above so below).

Μέσα από διαφόρους δήθεν-διαφωτισμένους γκουρού-τσιράκια του σφετεριστή θεού-εωσφόρου έχει επικρατήσει η άποψη ότι το σκοτάδι αποτελεί αδερφό του φωτός και χρειάζεται την αγάπη του για να θεραπευθεί ώστε να βρει τον δρόμο προς την τελειοποίηση του. Αντιθέτως, το καλό δεν πρέπει να προσφέρει την αγάπη του προς το σκοτάδι, την ενεργεία της οποίας απομυζά το τελευταίο ώστε να παρατείνει την συνέχεια της ύπαρξης του και σφετερίζεται για τα δικά του συμφέροντα.


 «Never give in or compromise with the enemies of the Light for such actions will weaken you. Never turn the other cheek to beings of Darkness for if you do, you will always be their slaves. If you love beings of Darkness indiscriminately which can NEVER truly respond to your Light and love, they will attempt to spiritually assassinate you. » Jesus The Spiritual Warrior 


Όσοι λένε πως η ζωή χωρίς την παραμικρή δόση κακίας και πόνου θα ήταν ανούσια και μονότονη, έχουν εξαπατηθεί από το ψευδοφώς και εν αγνοία τους υποστηρίζουν εκείνο που επιθυμεί. Την ανάμιξη του φωτός και του σκότους προς όφελος πάντα του δευτέρου. Τα ασπρόμαυρα τετραγωνάκια, πού τόσο πολύ αγαπάνε οι μασόνοι.


Εδώ παραθέτω ένα παράδειγμα αναλήθειας και παραπληροφόρησης, προϊόν channeling : ‘’Στην πραγματικότητα η σημερινή ‘‘Δημιουργία"’ που διάγομε θεωρείται ότι είναι η έκτη από καταβολής κόσμου, με βασικό στόχο, αυτή την φορά, το πάντρεμα του φωτός και του σκότους (δηλαδή του καλού και του κακού), για να προκύψει περισσότερο φως, ενώ η Γη μας παίζει ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίτευξη αυτού του στόχου.’’… Όχι, όταν το φως έρχεται σε επαφή με το σκοτάδι ο μόνος χαμένος από αυτήν την συνάντηση είναι το φως. Το κακό είναι εντελώς ασύμβατο με την δύναμη της καλοσύνης και συμπόνιας, εντελώς ξένο, για αυτό και κάθε φορά που επιτυγχάνεται αυτή η συνάντηση φροντίζει να αρπάζει όσο περισσότερη ενεργεία και δύναμη μπορεί. Το καλό αποτελεί εύκολο θήραμα για το σκοτάδι, η πονηριά ,η μοχθηρότητα και η ιδιοτέλεια που αντιπροσωπεύει είναι συμπεριφορές εντελώς ξένες και αντίθετες προς την φύση του. Τόσο άγνωστες που είναι αδύνατο να κατανοήσει την εκτροπή τους.






Για να κατανοηθεί αυτή η σχέση εκμετάλλευσης ας φανταστούμε ότι σε έναν πλανήτη κατοικούν δυο διαμετρικά αντίθετες φυλές, τα παιδιά του θεού της συμπόνιας και τα παιδιά του θεού της μοχθηρότητας και επιβολής . Η πρώτη είναι φιλειρηνική και γαλήνια. Δεν ενδιαφέρεται ότι για πολέμους ούτε για κατακτήσεις. Αντίθετα εστιάζει στην αρμονική συμβίωση με το περιβάλλον εξασφαλίζοντας τα προς το ζην χωρίς βλαβερές επιπτώσεις για την φύση. Οι λέξεις πόλεμος και αυτοάμυνα της είναι εντελώς άγνωστες αφού το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να μεγεθύνει τον πνευματικό της πλούτο και όχι τον υλικό. Αρά καταλαβαίνουμε πως είναι αρκετά ευάλωτη σε εξωτερικούς κινδύνους. Η άλλη φυλή είναι βάρβαρη και φιλοπόλεμη. Δεν εστιάζει στην διεύρυνση της αντίληψης και κατανόησης της για τον κόσμο αλλά στο πώς να τελειοποιήσει τις πολεμικές στρατηγικές της. Δεν παράγει απολύτως τίποτα και ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει είναι με την κατάκτηση γειτονικών λαών και τον σφετερισμό των αγαθών τους. Υπάρχει κάποιος αφελής που να πιστεύει πως αυτές οι δυο φυλές μπορούν να συνυπάρξουν και να ισορροπήσουν;


Υπενθυμίζω πως η πρώτη στερείται γνώσεις αυτοάμυνας άρα σε περίπτωση που η δεύτερη επιχειρήσει να την κατακτήσει, θα το έχει καταφέρει μέσα σε λίγες ώρες. Ακόμα και να κατείχε γνώσεις αυτοάμυνας για την προστασία της επικράτειας της δεν θα αρκούσαν για να νικήσει. Γιατί πολύ απλά ο πόλεμος και η αντιπαράθεση δεν αποτελούν ειδικότητες της. Μόνο το κακό μπορεί να αναμετρηθεί με το κακό. Όταν πολεμάς κάτι, γίνεσαι αναπόφευκτα αυτό που μισείς και πολεμάς. (what you fight you become). Και αν θες να το νικήσεις πρέπει να το ξεπεράσεις σε κακία και δολιότητα.




Διεξάγεται ένας πόλεμος μεταξύ του φωτός και του σκότους αλλά όχι όπως τον φαντάζονται οι περισσότεροι. Δεν είναι ακριβώς πόλεμος. Το φως επιδιώκει να ανακτήσει τους παγιδευμένους θεϊκούς σπινθήρες και να τους απομακρύνει από την εικονική πραγματικότητα-φυλακή, και όχι να αναμετρηθεί με το σκοτάδι. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία επανένωσης, όλο αυτό το πυκνό ενεργειακό οικοδόμημα (Μάτριξ) θα καταρρεύσει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα, αφού έχοντας αποκοπεί από την πηγή και αδυνατώντας να λάβει ενεργεία από αυτήν θα σταματήσει επίσης να κλέβει πολύτιμη ενέργεια και από τους θεϊκούς σπινθήρες που έχει υποδουλώσει. Ο πόνος οποιασδήποτε μορφής (ψυχικός, συναισθηματικός, σωματικός) συμβάλλει στην απώλεια ζωτικής ενεργείας την όποια χρησιμοποιεί ο σφετεριστής για να συντηρεί την δημιουργία του. Χρειάζεται συνεχώς καινούργια αποθέματα, και τα εξασφαλίζει προκαλώντας πολέμους (μέσω των ερπετοειδών υπηρετών του), αρρώστιες, φυσικές καταστροφές, οικονομικές καταρρεύσεις κ.ο.κ. Μόλις οι θεϊκοί σπινθήρες-θραύσματα του απείρου απομακρυνθούν και επιστρέψουν σπίτι στο Ένα, μόλις το χαμένο πρόβατο επιστρέψει στον ποιμένα του, όλες οι διαστάσεις και εικονικές πραγματικότητες του Μάτριξ θα καταστραφούν μαζί με τον κατώτερο θεό- δημιουργό τους. Η παραβολή της άκαρπης συκιάς υποδηλώνει ακριβώς αυτό. ‘’Ο Άρχων του κόσμου θα εκβληθεί έξω.’’ Και ο άσωτος γιος θα βασιλεύσει μαζί με τον Πατέρα. 







Κλείνοντας, θέλω να παραθέσω ένα μικρό απόσπασμα από την εκπομπή ‘’Το Σύμπαν που αγάπησα’’. Φαίνεται πως ο καθηγητής Μάνος Δανέζης έχει πλήρη επίγνωση της υπάρξεως και φύσεως του Μάτριξ που μας περιβάλλει. Επίσης δείχνει να κατανοεί ( επισημαίνοντας το διακριτικά ωστόσο ) την σωτήρια λειτουργιά του Πνεύματος, ονομάζοντας το Θεϊκή σπίθα της Νόησης. Το Πνεύμα έχει Θεϊκή προέλευση και είναι εκείνο που μας συνδέει με το Άπειρο-Ένα. Την πρωταρχική Πηγή ΌΛΩΝ των πραγμάτων. Όσοι αφουγκράζονται την εσωτερική τους φωνή , ακούνε το ίδιο το Άπειρο να περνά ψιθυριστά, μηνύματα και αλήθειες. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό για κάθε αναζητητή της αληθείας να στραφεί προς τα μέσα και να αρχίσει να γνωρίζει τις απαντήσεις , όχι να διατυπώνει συνεχώς ερωτήματα προερχόμενα από την εσφαλμένη πεποίθηση ότι δεν γνωρίζει. 




‘’ Ζούμε μέσα σε έναν υπέροχο κόσμο. Χρώματα, ήχοι, γεύσεις, δημιουργούν γύρω μας ένα μαγικό και στερεό κουκούλι που σαν αόρατη και ονειρική φυλακή, μας απαγορεύει να καταλάβουμε τι συμβαίνει έξω από αυτήν. Φοβεροί φύλακες της απομόνωσης μας, είναι οι λειτουργιές των αισθήσεων μας. Οι όποιες μετασχηματίζουν επιλεκτικά την αλήθεια, μιας ενιαίας και αδιαίρετης συμπαντικής πραγματικότητας σε εξατομικευμένες εικόνες, χρώματα, ήχους και οσμές. Όσο και αν δεν γίνεται κατανοητό από την κλασσική επιστήμη, το υλικό σύμπαν που αντιλαμβανόμαστε γύρω μας, δεν είναι το πραγματικό συμπάν, αλλά είναι το σύμπαν που η ψευδαίσθηση του μυαλού μας φτιάχνει. Ζούμε μέσα στη φυλακή ενός εγκεφαλικού Μάτριξ, που μονό η θεϊκή σπίθα της νόησης, μπορεί να μας απελευθερώσει. Μια νόηση όμως που ο δυτικός πολιτισμός κάνει τα αδύνατα δυνατά να τη συντρίψει, μέσα από τα εκπαιδευτικά συστήματα, τη θεοποίηση του Μάτριξ της ύλης, και την αναζήτηση της ευτυχίας στους δρόμους του άλογου κέρδους και της πρόσκαιρης ανθρώπινης φιλοδοξίας.’’ 





The ten major principles of the Gnostic revelation    http://deoxy.org/gnosis10.htm
The real Matrix, by David Icke   http://www.soulwise.net/99-dicke.htm
The Gnostics believed the Demiurge entrapped the Spirit in the matter  http://ezinearticles.com/?The-Gnostics-Believed-the-Demiurge-Entrapped-the-Spirit-in-the-Matter&id=1404245
War of Essences  http://www.xeeatwelve.com/articles/war_of_essences.htm
Jesus the Spiritual Warrior http://www.xeeatwelve.net/articles/jesus_warrior.htm
Montalk.net Gnosis Intro http://montalk.net/gnosis  
Separation of Light from Darkness has finally begun  http://www.xeeatwelve.com/articles/Separation.html
The Grand Architect of the Universe,The Sun God  http://www.religiouscounterfeits.org/ml_gaotu.htm
  
Zervas Georgios Marios
 Αφύπνιση Συνείδησης

ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου