Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Ο Θεός στέλνει δύο προειδοποιητικά μηνύματα σε μια γυναίκα και δεν θα πιστεύετε τι πρόκειται να συμβεί!

Ο Θεός στέλνει δύο προειδοποιητικά μηνύματα σε μια γυναίκα και δεν θα πιστεύετε τι πρόκειται να συμβεί!


28-10-2016

Ο Θεός στέλνει δύο προειδοποιητικά μηνύματα σε μια γυναίκα και δεν θα πιστεύετε τι πρόκειται να συμβεί!

Και τα δύο βίντεο περιέχουν εξαιρετικά ισχυρά μηνύματα που δόθηκαν από το Άγιο Πνεύμα, ακριβώς αυτό το προηγούμενο Σαββατοκύριακο!

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο Θεός μου έδωσε δύο εξαιρετικά επείγον, ισχυρά μηνύματα. Το δεύτερο μήνυμα ήρθε ξαφνικά, όπως έκανα ένα βίντεο σχετικά με τους σεισμούς. Γι ‘ αυτό και δεν είναι καταγεγραμμένο στο πρώτο βίντεο.
Θα το δείτε στο δεύτερο βίντεο παρακάτω σε αυτό το post.

Ήμουν έτοιμη για ύπνο στο πρώτο βίντεο, όταν ο Κύριος μου είπε σαφώς να μην πάω στο κρεβάτι, επειδή είχε ένα μήνυμα για τους ανθρώπους — μια προειδοποίηση. Δεν είχα καμία ιδέα τι ήθελε να πει, αλλά κάθισε και άνοιξα το πρόγραμμα εγγραφής μου και άρχισε να μιλάει.

Εγώ δεν θα σας πω αρκετά, πόσο επείγον είναι και τα δύο μηνύματα. Θα τραβήξει τα συναισθήματά
σας, θα απαντήσει σε ερωτήσεις αν έχετε ζητήσει το Θεό, και θα αλλάξει τη ζωή σας! Αυτό που βρίσκεται μπροστά μας είναι πολύ χειρότερο, από ό, τι μπορούμε ακόμη και να αρχίσουμε να φανταζόμαστε. Σας καλώ να μοιραστείτε αυτό το άρθρο, τα βίντεο, κ.λπ., ό, τι μπορείτε. Αυτά τα μηνύματα θα πρέπει να ακουστούν από όσο το δυνατόν περισσότερο!
Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ καίρια θέση στη ΒΙΒΛΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ.Μας έδωσε συγκεκριμένα σημεία για να παρακολουθήσουμε και προειδοποιεί ότι δεν θα περάσει αυτή η γενιά πριν εκπληρωθούν τα μεγάλα γγεγονότα.

Ο Χριστός είπε, επίσης, να είμαστε προετοιμασμένοι. Να Είσαστε έτοιμοι για ό, τι έρχεται-
πνευματικά, ψυχικά, συναισθηματικά, σωματικά και με κάθε δυνατό τρόπο; Αγαπητοί μου φίλοι, ήλθε η ώρα, και είναι προφανές ότι η αρχή των θλίψεων που έχει μιλήσει στην Αγία Γραφή, έχουν αρχίσει.

ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΒΊΝΤΕΟ

ΠΌΛΕΜΟΣ! Το πεδίο της μάχης,γίνεται μεγαλύτερο,Κόλαση στη γη, έτοιμη ή όχι, εδώ έρχεται!
(Αυτή η ενότητα περιέχει το ΠΡΏΤΟ μήνυμα, από την αρχή μέχρι το τέλος – βλέπε δεύτερο βίντεο παρακάτω για το υπόλοιπο-εάν έχετε ήδη δει αυτό το βίντεο, παρακαλώ κάντε άλμα λίγες παραγράφους πιο κάτω σε αυτό το άρθρο και να παρακολουθήσετε το δεύτερο).






http://beforeitsnews.com/prophecy/2016/10/the-beginning-of-sorrows-are-here-and-things-are-about-to-change-drastically-for-the-worse-videos-2485228.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko

ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου