Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Τουρκικά F-35 τέλος! Τι ανέπτυξε αιφνιδιαστικά η Ρωσία και το προσφέρει στην Ελλάδα!

Τουρκικά F-35 τέλος! Τι ανέπτυξε αιφνιδιαστικά η Ρωσία και το προσφέρει στην Ελλάδα!


Του Κώστα Κομποθέκρα

Η ελπίδα της Ελλάδας για την αντιμετώπιση των τουρκικών F-35 είναι εδώ, έρχεται από τη Μόσχα και θα προσφερθεί στη χώρα μας άμεσα… Μόλις λίγες ώρες πριν η Ρωσία αιφνιδιαστικά ανέπτυξε στην περιοχή της Μόσχας για πρώτη φορά νέας γενιάς ραντάρ επιτήρησης και ελέγχου κατηγορίας διπλού AESA!

Τα ραντάρ αυτά έχουν ανάλυση 10 εκατοστών δηλαδή σχεδόν φωτογραφική ικανότητα ενώ συνεργάζονται με νέας γενιάς σύστημα διοίκησης και ελέγχου μαζί με νέα γενιάς ραντάρ χαμηλών συχνοτήτων.


Οι εικόνες έρχονται μετά τις δηλώσεις Ρώσου Στρατηγού ότι πλέον θα πρέπει τα νέα ραντάρ να βλέπουν χαμηλά ιπτάμενους στόχους καθώς και στόχους κατηγορίας stealth σαν τα drones, πυραύλους κρουζ ακόμα και ανεμόπτερα ενώ σε ερώτηση αν θα βλέπει και μαχητικά νέας γενιάς η απάντηση ήταν θετική.

Προφανώς η Ρωσία ετοιμάζεται για πολύ άγριες καταστάσεις και έχει επιταγχύνει τις παραδόσεις οπλικών συστημάτων τους τελευταίους μήνες.

Επίσης έδωσε το στίγμα για τα νέα ραντάρ επιτήρησης 5ης γενιάς που θα αποκτήσει η Ρωσία.

Αυτά θα πρέπει όχι απλά να μπορούν να εντοπίζουν τους στόχους σε μεγάλες αποστάσεις άνω των 400χλμ αλλά και να μπορούν να τους αναγνωρίζουν με φωτογραφική ικανότητα σε περιβάλλον έντονων παρεμβολών αλλά και σε κάθε καιρική συνθήκη

Επίσης θα φέρουν νέας γενιάς συστήματα ενώ θα γίνεται πλήρης διάκριση ψευδοστόχων με πραγματικού στόχους ασχέτως αν ίπτανται λίγα μέτρα πάνω από το έδαφος.

Την ευθύνη ανάπτυξης των νέων ραντάρ έχει η εταιρεία UIC.













ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου