Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Οι Τούρκοι έστησαν θρίλερ με ελικόπτερο στα Ίμια

Οι Τούρκοι έστησαν θρίλερ με ελικόπτερο στα Ίμια


Συνεχίζεται ο «πόλεμος» κατασκευασμένων επεισοδίων από την Άγκυρα που διοχετεύονται στα τουρκικά ΜΜΕ σχετικά με την δραστηριότητα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή των Ιμίων.

Τουρκικά ΜΜΕ επανήλθαν, την Πέμπτη το απόγευμα, με ψευδή είδηση πως ελικόπτερο της τουρκικής Ακτοφυλακής έπεσε σε διεθνή ύδατα κοντά στα Ιμια.

Αργότερα μετέδωσαν ότι το ελικόπτερο έκανε χαμηλή πτήση στο πλαίσιο κινητοποίησης των τουρκικών αρχών προκειμένου να αποφευχθεί η προσέγγιση ελληνικών πλοίων στην περιοχή!

Όλα ήταν σκηνοθετημένα με βίντεο που εμφάνιζε ελικόπτερο που δεν φαίνονταν που πετάει, προσθέτοντας τις ανυπόστατες πληροφορίες και σενάρια ότι δήθεν κατέπεσε στα Ιμια.

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων:




Από την Αθήνα διαψεύστηκε από την πρώτη στιγμή η πτώση τουρκικού ελικοπτέρου κοντά στα Ιμια. Οι ίδιες πηγές επεσήμαναν πως υπάρχει η συνήθης – τον τελευταίο μήνα –αυξημένη αεροναυτική τουρκική δραστηριότητα, την οποία οι ελληνικές αρχές παρακολουθούν. 

Η «είδηση» για την πτώση του ελικοπτέρου προστίθεται σε μια σειρά ανάλογων ειδήσεων που αφορούν την τουρκική «δραστηριότητα» στην περιοχή των Ιμίων τις τελευταίες εβδομάδες.

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων:




ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου