Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Σαράγεβο: Μικροεπεισόδιο Βούτσιτς με Ράμα- διακόπηκε η συνέντευξη Τύπου

Σαράγεβο: Μικροεπεισόδιο Βούτσιτς με Ράμα- διακόπηκε η συνέντευξη Τύπου


17/3/2017
Μικροεπεισόδιο δημιουργήθηκε κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου των έξι πρωθυπουργών των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων, σήμερα στο Σαράγεβο.

Διακόπηκε η συνέντευξη λόγω διαφωνιών μεταξύ των πρωθυπουργών Σερβίας και Αλβανίας , Αλεξαντάρ Βούτσιτις και Έντι Ράμα αντίστοιχα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Klan Kosova», ήταν προγραμματισμένη στο τέλος της σημερινής συνεδρίασης των έξι ηγετών των Βαλκανίων να παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου μαζί με τον Επίτροπο, Γιόχαννες Χαν.

Αλλά προς έκπληξη όλων των πολυάριθμων δημοσιογράφων μετά την ομιλία του Βόσνιου πρωθυπουργού ως οικοδεσπότη και του Επιτρόπου Χαν, είχε έρθει η σειρά του πρωθυπουργού της Σερβίας, Βούτσιτς, αλλά αυτός έφυγε από το βήμα δηλώνοντας ότι δεν έχει νόημα να μιλάνε όλοι και εγκατέλειψε την αίθουσα, αφήνοντας εμβρόντητους τους δημοσιογράφους που περιμέναν πάνω από μία ώρα.

Παρασκηνιακές δημοσιογραφικές πληροφορίες επισημαίνουν ότι, προηγουμένως, υπήρξε διαφωνία μεταξύ του Βούτσιτς και του Ράμα όταν ο Σέρβος πρωθυπουργός παραπονέθηκε ότι στο Κοσσυφοπέδιο συνέλαβαν έναν αφισοκολλητή με αφίσα του ιδίου ως υποψήφιου προέδρου στη Σερβία.
Ο Ράμα είχε απαντήσει ότι δεν συνέλαβαν κανέναν, «απλά κατάσχεσαν τις αφίσες με το πρόσωπό σας, την εικόνα σας», όπως σημειώνει το δημοσίευμα, δίνοντας την …πραγματική διάσταση της διαφωνίας τους.( klankosova.tv)

echedoros-a.gr


ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου