Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Νέα αντεθνική δήλωση Βαρβιτσιώτη: Η Ελλάδα δημιουργεί πολεμικό κλίμα στο Αιγαίο - Να δώσουμε το μισό θέλει η Νέα Δημοκρατία;

Νέα αντεθνική δήλωση Βαρβιτσιώτη: Η Ελλάδα δημιουργεί πολεμικό κλίμα στο Αιγαίο - Να δώσουμε το μισό θέλει η Νέα Δημοκρατία;


«Ξαναχτύπησε» ο νεοδημοκράτης Βαρβιτσιώτης, που στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι «είναι αναφαίρετο δικαίωμα» το να καίει κανείς την Ελληνική Σημαία. Τώρα, εκφράζοντας την θέση της Νέας Δημοκρατίας, είπε ουσιαστικά ότι θα πρέπει να δώσουμε το μισό Αιγαίο στους τούρκους για να μην υπάρχουν προβλήματα.

Σε εμφάνισή του στην εκπομπή του Αναστασιάδη, ερωτώμενος για το ζήτημα της τουρκικής προκλητικότητας, είπε ουσιαστικά ότι η Ελλάδα θα πρέπει να «κατεβάσει τα παντελόνια» και να αποποιηθεί των κυριαρχικών της δικαιωμάτων.

Συγκεκριμένα, είπε ότι «η Ελλάδα δημιουργεί πολεμικό κλίμα» (!), ότι «δεν μπορεί να βλέπει στρατιωτικές ασκήσεις», αφού με αυτόν τον τρόπο «κερδίζουν οι έμποροι όπλων».




Θα περίμενε κανείς αυτές τις απόψεις να τις ακούσει από κάποια συνιστώσα του Σύριζα, από αυτές που ακόμα και σήμερα διατρανώνουν ότι «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του».

Όμως ακούγονται σήμερα από την νεοφιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία, η οποία συναγωνίζεται σε αριστερισμό την ΚΟΕ, την ΟΑΚΚΕ και τις λοιπές φράξιες της αριστεράς.

Ας δούμε και την παλαιότερη δήλωσή του:




ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου