Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ – ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ – ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ


Από προβοκάτσια μέχρι και γενική αποσταθεροποίηση.

Διόλου ασήμαντες δεν είναι οι προειδοποιήσεις που έρχονται από την Γερμανία για την δράση των Τούρκων πρακτόρων που ήδη βρίσκονται και οργανώνονται επί ελληνικού εδάφους.

Την Ελλάδα προειδοποιεί ο Έριχ Σμιτ Έενμπομ, επικεφαλής του Γερμανικού Ινστιτούτου Ερευνών για τη δράση της ΜΙΤ στην Ελλάδα, λέγοντας πως οπλισμένοι πράκτορες του Ερντογάν είναι έτοιμοι για όλα στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα Realnews:

«Πάει καιρός που ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν έχει δώσει εντολή στις μυστικές υπηρεσίες να αυξήσουν τη δραστηριότητα τους καθώς μακρόπνοος στόχος του είναι μια Τουρκία που δεν θα περιορίζεται στα σημερινά της σύνορα».

Το πρόβλημα πλέον δεν μένει μόνο στη θεωρία, αλλά εκδηλώνεται και στην πράξη.

Τα πρόσφατα γεγονότα με τον πυρπολισμό του τζαμιού στη Θράκη και τα δημοσιεύματα με τις εκπαιδεύσεις των Τούρκων πρακτόρων στα νησιά του Αιγαίου, αποδεικνύουν τον μεγάλο υπαρκτό κίνδυνο για συνολική αποσταθεροποίηση.

«Στόχο του Ερντογάν είναι εκτός των άλλων να δημιουργηθούν στην Ευρώπη θύλακες αυτού του ισλαμικού κράτους και να χρησιμοποιηθούν οι Τούρκοι της Ευρώπης ως όργανα αυτού του τουρκικού ισλαμικού κράτους».

Ο «σουλτάνος» θα κάνει τα πάντα προκειμένου να κερδίσει την εύνοια των εθνικιστικών ομάδων στην Τουρκία εν όψει δημοψηφίσματος, ακόμη κι αν χρειαστεί να επιφέρει το χάος στην «μισητή» Ελλάδα.


ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου