Κυριακή 9 Απριλίου 2017

«ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…»

«ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…»


ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ…

Μητροπολίτης Μόρφου κ Νεόφυτος:

Αυτά που προσωπικά έχω πιστέψει ότι θα συμβούν και μέσα από τον προφητικό λόγο των Αγίων που πλέον είναι στην Θριαμβεύουσα Εκκλησία, αλλά και μερικών Αγίων ανθρώπων που ζουν. Διότι δεν παύει η Εκκλησία να γεννά Αγίους. Δεν τελειώνει η αγιότητα στον Άγιο Παΐσιο και τον Άγιο Πορφύριο. Συνεχίζουμε και σήμερα να έχουμε Αγίους ανθρώπους που βλέπουν. Να το προσέξουμε αυτό που είπα ¨ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ¨.

Λοιπόν, η σειρά των γεγονότων που είναι αναμενόμενα στον επόμενο χρόνο που ζούμε, που διανύουμε μάλλον για να είμεθα ακριβείς είναι: (Πριν την επίθεση της Τουρκίας εις βάρος της Ελλάδας) Θα προηγηθεί ένας σεισμός μεγάλος στην Ελληνική επικράτεια, αυτός (ο σεισμός) θα προκαλέσει μετακίνηση πληθυσμού. Την ίδια εποχή, ακριβώς μετά δηλαδή, κοντά σε αυτό το γεγονός. Σεισμός όταν λέμε εννοούμε γεωφυσικός σεισμός και θα είναι μεγάλου μεγέθους.


 Ήδη γίνονται πολλοί στην περιοχή του Αιγαίου Πελάγους και της Ελλάδος, μικροί σεισμοί και έχω μία ελπίδα ότι οι προσευχές της Παναγίας.., να μην είναι (γίνει) τελικά αυτός ο μεγάλος σεισμός, αλλά αυτός ο μεγάλος να κατανεμηθεί σε πολλούς μικρούς. Διότι εργάζεται έτσι και η πρόνοια Του Θεού και ιδιαιτέρως η προσευχή τους Αγίων και πόσο μάλλον της Παναγίας μας. Φτάνει εμείς να ενεργοποιούμε αυτήν την προσευχή των Αγίων.

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ; «Προσεύχομαι να μη γίνει αυτός ο σεισμός για την Ελλάδα μας, αλλά μου είπε ο Υιός μου και Κύριός μου: ¨Μητέρα ούτε εγώ θέλω να πονέσουν οι άνθρωποι & έρχεσαι εσύ προς εμένα & με παρακαλείς, αλλά τα χέρια σου είναι άδεια Μητέρα. Δεν έχουν μέσα προσευχές των πιστών, αυτοί πλέον δεν προσεύχονται & μερικοί που προσεύχονται οι προσευχές τους είναι ψυχρές¨».

Δηλαδή, αυτό είναι πολύ τραγικό. Αν κάνουμε αυτήν την εκπομπή, είναι για να ενεργοποιήσουμε και να θερμάνουμε την παγωμένη προσευχή μας ημών των χριστιανών, δεν μιλώ για αυτούς οι οποίοι αμφισβητούν τα σημεία και τις προφητείες.

Όταν βλέπουμε τα σημεία, όταν βλέπουμε ότι έχουν πληθύνει οι εκρήξεις ηφαιστείων, ότι έχουν πληθύνει οι πολλοί σεισμοί σε όλη την οικουμένη, καταποντισμού, οι εστίες πολέμου, οι απειλές πολέμων, οι πείνες, οι μεταναστεύσεις, η έκρηξη της διαφθοράς και της διαστροφής, η νομιμοποίησή της. Όλα αυτά που πάνε; Ε;

Λοιπόν, άρα, αντιλαμβάνεστε ένα σημείο το οποίο αναμένουμε και ο Θεός να το σμικρύνει, ευχόμαστε, είναι ο σεισμός και δεν είναι μόνο στην Ελλάδα, μιλούμε για τον χώρο μας, ανάλογοι θα γίνουν και σε άλλες περιοχές. Στην Αμερική δε, λένε ότι θα γίνει κάτι πολύ πολύ πολύ μεγαλύτερο και από σεισμό.

Ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος συνομιλεί με την Ελίτα Μιχαηλίδου στην εκπομπή «Μαζί» του ΡΙΚ με θέμα, «Σημεία των καιρών» (4.4.2017). 




hellasforce.com


ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου