Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Συνελήφθη ο «εγκέφαλος» του μακελειού στην Αγ. Πετρούπολη – Καρέ καρέ η επιχείρηση

Συνελήφθη ο «εγκέφαλος» του μακελειού στην Αγ. Πετρούπολη – Καρέ καρέ η επιχείρηση


Πράκτορες των ρωσικών υπηρεσιών ασφαλείας συνέλαβαν έναν φερόμενο ως διοργανωτή της πρόσφατης επίθεσης στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, ανακοίνωσε σήμερα η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB).

«Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας στο πλαίσιο της ποινικής υπόθεσης που ξεκίνησε η Επιτροπή Έρευνας της Ρωσίας για την τρομοκρατική ενέργεια της 3ης Απριλίου, 2017 στο μετρό της πόλης της Αγίας Πετρούπολης, στις 17 Απριλίου, 2017 συνέλαβε στον τομέα Οντίντσοβο της περιοχής της Μόσχας έναν από τους διοργανωτές του υπό διερεύνηση εγκλήματος, ο οποίος προέρχεται από την περιοχή της Κεντρικής Ασίας, τον Αζίμοφ Αμπρόρ Αχράλοβιτς, που γεννήθηκε το 1990, ο οποίος εκπαίδευσε τον δράστη της επίθεσης αυτοκτονίας Ακμπαρζόν Τζαλίλοφ», αναφέρεται στην ανακοίνωση της FSB.





«Προς ώρας ο Αζίμοφ Αμπρόρ έχει οδηγηθεί για σκοπούς έρευνας στην Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.




Η έκρηξη στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης στις 3 Απριλίου προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 14 ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων.

Η Επιτροπή Έρευνας έχει ξεκινήσει ποινική έρευνα για τη φερόμενη ως τρομοκρατική επίθεση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Video: RT



ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου