Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Κυπριακό: Στο Κραν Μοντανά την Παρασκευή ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ

Κυπριακό: Στο Κραν Μοντανά την Παρασκευή ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ


Εκατοντάδες Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι πραγματοποιούν αυτή την ώρα συγκέντρωση υποστήριξης των προσπαθειών για λύση του Κυπριακού, στη νεκρή ζώνη της οδού Λήδρας.

Ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ επιβεβαίωσε σήμερα τη δήλωση του βοηθού ΓΓ Τζέφρι Φέλτμαν, ότι ο κ. Γκουτέρες θα μεταβεί την Παρασκευή στον Κραν Μοντάνα.

«Όπως δήλωσε νωρίτερα στην Ελβετία ο βοηθός ΓΓ για Πολιτικές Υποθέσεις, Τζέφρι Φέλτμαν, ο ΓΓ θα ταξιδέψει στο Κραν Μοντάνα για να παρευρεθεί στη διάσκεψη για την Κύπρο. Θα βρίσκεται εκεί την Παρασκευή. Θα επιστρέψει στο γραφείο του την Τετάρτη».

Διευκρίνηση για έγγραφο Έιντε

O Αλίμ Σιντίκ, εκπρόσωπος του ειδικού συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ διευκρίνισε πριν από λίγο στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων πως το έγγραφο που είχε ετοιμάσει ο κ. Έιντε δεν είναι και δεν ήταν κοινό έγγραφο και δεν πρόκειται να κατατεθεί στη διάσκεψη για την Κύπρο στο Κραν Μοντάνα.

Ωστόσο ο κ. Σιντικ είπε ότι «οι θέσεις οι οποίες καταγράφηκαν στο κείμενο του Μοντ Πελεράν 3 τον Ιανουάριο και οι ιδέες που χρησιμοποιήθηκαν για την προετοιμασία του κειμένου, σε διαβούλευση με όλα τα μέρη, παραμένουν στη διάθεση των πλευρών για χρήση και αναφορά».

Διαδήλωση Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων

Εκατοντάδες Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι πραγματοποιούν αυτή την ώρα συγκέντρωση υποστήριξης των προσπαθειών για λύση του Κυπριακού, στη νεκρή ζώνη της οδού Λήδρας στη Λευκωσία. Την εκδήλωση υποστηρίζουν πολλές ομάδες και κόμματα από τις ελεύθερες και τις κατεχόμενες περιοχές.



ΠΗΓΗ
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου